Thursday, March 8, 2007

Suna clopotelul!

E clar! Vacanta a luat sfarsit. Ne luam portofoliile sub brat, ne ascutim creioanele si ne indreptam cu pasi grabiti spre portile larg si recent deschise ale europei. Agentiile romanesti iau tot mai multe premii la concursurile internationale de publicitate, publicitarii romani si-au facut scoala, avem tot mai multi specialisti in acest domeniu, in care lupta psihologica continua dintre noutate si prejudecata, dintre noile inventii si vechile atitudini, mai clar, lupta dintre detergent si sapun de casa, nu poate fi castigata decat printr-o manuire iscusita a stiloului si prin eliberarea pe campul de lupta a unui slogan care sa doboare orice indoiala. Din fericire, creativii nostri, soldatii acestui razboi deloc rece, sunt acum maestri in arta comunicarii, au scuturile lustruite, rezervoarele de unica folosinta pline si sunt gata oricand de lupta, sunt pregatiti in orice moment sa infrunte provocarile venite din vest.
Este parca si pacat sa nu iei parte la acest razboi. Chiar daca nu exista eroi sau victime,
chiar daca nu se dau medalii de onoare si nici nu se castiga nemurirea, este o lupta care ne vizeaza pe toti, si in care toti avem un cuvant de spus.
Problema ar fi alta ... Daca nu ai un portofoliu stufos si o experienta de 3 ani, esti condamnat la tacere. Din pacate, acestea sunt "calitatile" pe care se pune accentul
in taberele noastre de recrutare. Poti sa castigi o lupta inarmat doar cu scuturi? Nu. Sunt ele importante? Da, dar nu si suficiente.
De aceea ne-am propus o noua abordare, un nou mod de recrutare. Un program menit sa-i
descopere pe cei talentati si sa-i promoveze pe cei experimentati. O "scoala" cu cei mai buni si cei mai multi "studenti" care sa aiba sansa de a acumula experienta, sa fie promovati, sa lucreze cu noi, dar sa poata fi contactati si de orice alta "unitate". Asa ca, ascutiti-va stilourile, umpleti-va creioanele si intrati in clase! Suna clopotelul.


9 comments:

IgorCreation said...

Super welcome ! i'll be watching you

Anonymous said...

ce va face sa credeti ca o sa aveti clienti?
cam ce faceti voi aici s-a incercat si pe iqads.ro si daca acest sistem ar fi mers ar fi fost din ce in ce mai multe concursuri de acest gen.dar ceva n-a iesit...
singura diferenta, din cate am inteles eu, e ca proiectul va fi prezentat in fata clientului.

Anonymous said...

apropodemine... eu zic ca merita sa ne bagam in proiectul asta mai mult decat pe iqads.ro pt ca aici ii vorba de briefuri la foc continuu. In plus daca scoti ceva bun ai ce sa adaugi la "portofoliu" si poate faci si bani pe asta. In loc sa punem intrebari si sa facem comentarii eu zic ca ar fi mai bine sa ne agatam de fiecare oportunitate care ne iese in cale. Felicitari pentru proiect.

BĂNĂŢEANU said...

Bravo ! Sustin. O initiativa foarte buna. Succes tuturor.

Elena said...

Salut!Si eu desenez de aproape 8 ani..insa nu am facut scoala de profil..Felicitari pentru initiativa !

Anonymous said...

good start

Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Maria said...

Succes !

Masaj erotic Bucuresti said...

Felicitari pentru initiativa! In felul acesta ii ajutati si pe cei foarte talentati dar fara experienta...